“เมอร์ซี่ ชนากานต์” ส่งซิงเกิ้ลใหม่ “ขี้เดียดคนมีความฮัก” มาทายทักคนเหงา!!!

“เมอร์ซี่ ชนากานต์” (สาวน้อยวัย 15 ปี) ส่งซิงเกิ้ลใหม่ “ขี้เดียดคนมีความฮัก” มาทายทัก คนโสด หัวใจเหงา ที่ได้แต่เฝ้ามองคนอื่น แบบอิจฉาลึกๆ อยู่ในใจ…. ในเดือนกุมภาพันธ์ ที่ใครๆเขามีความรักเบ่งบานในหัวใจ… แต่ก็ไม่ใช่ทุกคนที่มีคนรัก… และไม่ใช่ทุกคนที่สมหวังในรัก… ซิงเกิล “ขี้เดียดคนมีความฮัก” จึงส่งตรงมาทายทักคนเหงา ให้ได้ ขี้เดียดสุดใจ ความรู้สึก ที่ไม่คิดทำร้ายใคร… แค่รู้สึกอยู่ในใจของตัวเอง

จากสาวน้อยที่ทุกคนรู้จักในนาม เมอร์ซี่ อาร์สยาม มีผลงานเพลงฮิต เช่น ‘ตะลุมตุมโบ๊ะ’ ‘นามีรู’ ‘แอบชอบเธอ’ และผลงานเพลงอื่นๆที่ปล่อยให้ทุกคนได้รับฟัง หลายวาระและหลายโอกาส… เมื่อสิ้นสุดสัญญากับสังกัดเดิม.. เธอก็เริ่มมุ่งมั่นในการพัฒนาทักษะด้านดนตรี เป็นนักเรียนเปียโน สอบเกรดกับทรินีตี้คอลเลจ ลอนดอน และยังคงเดินสายออกงาน เป็นศิลปินอิสระ อย่างต่อเนื่อง… ด้วยความที่เป็นลูกครึ่งเหนือ-อีสาน และชอบในผลงานสไตล์ลูกทุ่งอีสานอินดี้… ปีนี้ จึง อยากทำงานเพลงสไตล์นี้ออกมาให้แฟนๆได้รับฟัง และหวังว่าจะได้รับการต้อนรับจากแฟนๆเช่นเดิม…

………….

เนื้อเพลง “ขี้เดียดคนมีความฮัก”

สิไปซื้อของ สิไปกินข้าว กะไปคนเดียวทุกมื้อ โทรศัพท์มือถือสองมื้อชาร์ตเทื่อหนึ่ง ย้อนบ่มีคนโทรหา บ่มีคนบอกฮักให้ซึ้ง วันๆพึ่งแต่เฟสบุ๊คพอบ่เหงาตาย ออกไปไสกะเห็นแต่คนมีคู่ หัวใจมันแห่งหดหู่บอกไผบ่ได้ ยามเห็นคนฮักกัน มันพออยากสิไห้ เหมือนถูกหยิกหัวใจเฮ็ดให้หดหวย ***ความเหงาเข้ามาปกคลุม ป่านว่าเครือค่ายสี่จี ไปลี้อยู่ไสกะหนีบ่พ้น เห็นแต่คนฮักกัน

**Hook:ขี้เดียดเด้ขี้เดียดคนมีความฮัก บัดเฮาคือบ่รู้จักความฮักมันเป็นแนวได๋เกิดได้ใหญ่มาบ่เคยมีดอกคนรู้ใจ ต้องไปเรียนอยู่ไสจักสิได้ความฮักคือเพิ่น ขี้เดียดเด้ขี้เดียดคนมีความฮัก พออยากสิผลักสิแยกหมู่เจ้าออกจากกัน เห็นยามได๋กะอิจฉาเจ้ายามนั้น มื้อได๋สิฮอดวัน บุเพสิอาระวาด

บ่แม่นบ่หา บ่แม่นบ่พยายาม จอบซอมทุกยามที่ออกไปไส หามาตั้งดนจนข้อยนี้ท้อใจ จักสิไปหาอยู่ไสจั่งสิได้น้อความฮักมา

**ขี้เดียด [ขี้เดียด] ภาษาอีสาน… แปลว่า ขยะแขยง,รังเกียจ ,ไม่ชอบ,อิจฉา

MERCY ON SOCIAL : YOUTUBE / INSTAGRAM / FB (MERCY CHANAKARN)

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *